Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Vijesti broj: 25/2017

Nema komentara11 Travanj 8:22

Održana sjednica redovne godišnje  skupštine Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila

U Dugoj Resi održana je dana 8. travnja 2017. godine redovna godišnja skupština Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila. Od 26 članova, sjednici skupštine prisustvovali su predstavnici 22 člana, te gosti i predstavnici osiguravajućih društava. Spontani slavonski doručak koji pripremiše Našičani na čelu sa svojim predsjednikom Franjom Hoferom bio je uvod u višesatno druženje. Sjednica skupštine trajala je od 10:30 do 12:15 sati, a ispred gostiju skup je pozdravio predstavnik oldtimerskog kluba Međimurje. Poslije sjednice, za vrijeme radnog ručka, kojeg je svaki sudionik sam platio, u opuštenoj atmosferi kakva je bila i za vrijeme trajanja cijele sjednice raspravljalo se i dogovaralo o temama vezanim za predstojeću sezonu susreta i druženja. Veliki interes prisutnih pobudila je monografija dijela zbirke povijesnih-starodobnih vozila gospodina Branka Ostovića iz Osijeka, najvećeg kolekcionara u Europi, člana oldtimer kluba Našice.

 

Oldtimerski klub „Prilok“ iz Preloga održao je svoj prvi promotivni susret

Dana 9. travnja 2017. godine oldtimerski klub „Prilok“ iz Preloga, član Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila održao je svoj prvi promotivni susret i time otvorio sezonu susreta povijesnih-starodobnih vozila u Međimirju. Susretu su uz članove oldtimerskog kluba „Prilok“ nazočili i članovi oldtimerskog kluba „Međimurje“. Susret je započeo izložbom vozila na glavnom gradskom trgu u Prelogu, a potom je uslijedila promotivna vožnja u dužini od 30 kilometar uz tri usputna stajanja. Po završetku promotivne vožnje kolona od 25 vozila s 35 sudionika vratila se na glavni gradski trg. U restoranu „Lovac“ druženje je završilo zajedničkim ručkom.

Treba napomenuti da sudionici nisu za susret plaćali pristupninu.

 

 

 

 

 

 

Promotivni susret oldtimerskog kluba Zabok pod nazivom „Zabok – Vukovar 2017.“

Od 26. do 28. svibnja 2017. godine oldtimerski klub Zabok organizira promotivni susret za povijesna – starodobna vozila u spomen na dvadesetu godišnjicu  prvog susreta u Vukovaru 1997. godine, u vremenu prije mirne reintegracije koja je uslijedila 15. siječnja 1998. godine.

Pravac puta prema Vukovaru je: Zabok, Konjščina, Vrbovec, Pitomača, Našice, Osijek, Vukovar, a iz Vukovara prema Zagrebu: Vinkovci, Pleternica, Daruvar, Bjelovar, Vrbovec, Zabok.

Pristupnina po osobi iznosi 700,00 kuna, a prijave i uplate zaprimaju se do 1. svibnja 2017. godine.Obzirom na ograničeni broj smještajnih mjesta, preporučeno je javiti se što prije. Sve obavijesti možete dobiti od tajnika  oldtimerskog kluba Zabok gospodina Ivana Franjčeca,  na telefone broj: 049- 223 508  i  098 1898 277.

Izložba povijesnih-starodobnih vozila u Puli

Oldtimerski klub Histria iz Pule, Vespa klub iz Pule i Grad Pula organiziraju izložbu povijesnih-starodobnih vozila u Puli, u subotu 15. travnja 2017. godine na trgu kod Zlatnih vrata – Slavoluk Sergijavaca. Bit će izloženo oko pedesetak vozila, automobila i motocikla, u vremenu od 10:00 do 13:00 sati. Izložba ima humanitarni karakter, dariva se Udruga invalida Grada Pule. Ako taj dan prolazite kroz Pulu, navratite i ubacite novčić za potrebite.

 

Komentari su zatvoreni.