Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Vijesti broj: 26/2017

Nema komentara14 Travanj 7:53

„Antun Presečki  Odsanjao budućnost ostvaruje snove knjiga je nova“,

Naziv je oglasa na oglasnom portalu „Njuškalo“  gdje se autobiografska knjiga predsjednika Hrvatskog oldtimer saveza prof. dr. sc. i dekana Antuna Presečkog prodaje po cijeni od 5 eura ili cca 40,00 kuna. U cijenu je uključena i poštarina za područje Republike Hrvatske. Knjiga se isporučuje s posvetom.

Oglas je objavljen 21. ožujka 2017. godine, pod šifrom : 17883592, a do isteka oglasa preostalo je još 6 dana i 20 sati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Našice: jubilarna  dvadeseta  izložba povijesnih-starodobnih vozila

Oldtimer klub Našice na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja 2017. godine održava dvadesetu izložbu povijesnih – starodobnih vozila. Uz to, obilježava se i 20-ta godišnjica osnivanja kluba.

Program je sljedeći:

7:00 do 10:00 sati – okupljanje vozila i njihovih vlasnika, prijava, doručak, kava i osvježenje
10:00-12:00 sati – nakon otvaranja izložbe nastupaju: KUD Ivan Brnjik Slovak iz Jelisavca, mažoretkinje Našice, Gradska glazba Našice, Zajednice tehničke kulture Našice i naši stalni gosti iz policije s preventivnim akcijama.

12:00  – svi sudionici odlaze u Donju Motičinu na imanje Ivana Peršića . Pored izvanrednog etno ambijenta, tamo vas očekuje janjetina i odojak s ražnja, odresci, živa glazba – Stari sokak.
Pristupnina iznosi samo 50,00 kuna.

 

Ferrari odbija bojati svoje automobile u ružičastu boju

Bogati kupci navikli su da im proizvođači skupih automobila ispune svaku želju u pogledu boje vozila. Ipak, Ferrari je rekao odlučno ne ružičastim automobilima. Skoro trećina isporučenih automobila marke Ferrari obojana je u crveno što i nije neko iznenađenje.Ostale popularne nijanse kada je riječ o ovom proizvođaču su – opet očekivano – srebrna, crna i bijela. Iako ostavlja mogućnost kupcima da izaberu boju automobila koju žele, Ferrari i dalje odbija  im udovoljiti kada je reč o zahtjevu za ružičastom bojom. Direktor Ferrarija za Australiju, Herbert Appleroth, nedavno je objasnio razlog za takvu odluku. “Da budem potpuno otvoren, ružičasta se boja jednostavno ne uklapa u ono što čini suštinu marke Ferrari. To je pravilo kompanije. Ne želimo Pokemon Ferrarije na ulici. Također, postoje još neke, lijepe boje, koje bi možda odgovarale drugim markama automobila, ali koje se ne uklapaju u Ferrarijev DNK”.Ipak, to što Ferrari odbija obojati automobil koji prodaje u ružičasto, ne znači da ga ekstravagantni vlasnici ne mogu naknadno obojati po svojoj želji. Za razliku od automobila, dobar ukus se ne može kupiti novcem.

Oldtimerski klub Međimurje – otvorenje sezone

Na Uskrsni ponedjeljak, 17. travnja 2017. godine,  oldtimerski klub Međimurje otvara svoju sezonu  druženja u Svetom Martinu na Muri, blagoslovom vozača i vozila.

Program:

9:30-10:30 –  Trg svetog  Martina,  okupljanje i doručak

10:30 – Sveta misa

11:30 – Blagoslov vozila i vozača

11:45 – Panoramska vožnja, u Jurovčaku zakuska

13:30 – Sveti  Martin na Muri – seoski turizam, ručak i nastavak druženja

Gosti:  Kuburaši :  “Prva kubura Višnjica“. Pristupnina: 35,00 kuna ili 5,00 eura

Svim ljudima dobre volje sretan Uskrs uz pregršt ljubavi i mira  žele članovi Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila iz Zagreba.

Komentari su zatvoreni.