Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Održani XV. međunarodni oldtimer susreti

Nema komentara13 Kolovoz 14:05

Sva tri dana  druženja članova 5 međunarodnih  i 8 domaćih oldtimer klubova u okviru 15.međunarodnih susreta ,koji su trajali od 08-10.kolovoza bila su dobro organizirana i posjećena.

Možemo reći kako su susreti prošli u najboljem redu , bez ikakvih kvarova uz veliku medijsku pozornost lokanih i inozemnih  medijskih kuća.Osim što smo se družili razmjenjivali smo iskustva s drugim klubovima i na taj način promicali tehničku kulturu vozila.

Na rutu vožnje krenuli smo iz Našica u subotu u 09:00 ispred dvorca Pejačević.Prva etapa bila je u obilasku i degustaciji pića u Osječkoj pivovari gdje nas je dočekao vlasnik pivovare i generalni sponzor susreta Ivan Komak. Krenuli smo zatim u Dalj gdje nas je u 13:30h dočekao načelnik općine Erdut gosp.Jugoslav Vesić zajedno s direktoricom Poduzetničkog centra Dalja gđa Bojana Orsić s njenim suradnicima.

Posjet općini Dalj obilježen je s prezentacijom 11 poduzetnika i OPG-ova i mesnice Bodžirković gdje smo imali degustaciju vina i hrane.Posjetili smo vinski podrum Antunović gdje smo imali kušanje vina.

U 14:30h krenuli smo put Vukovara gdje je bio svečani ručak:  Razgledali smo  Vukovara i u 17:00h krenuli put Antunovca gdje su nam predstavnici općine Antunovac na čelu s zamjenicom načelnika općine Natašom Tramišak priredili okrjepu toplih i hladnih napitaka.

U Bizovačke toplice stigli smo u 19:00h  gdje je bio pripremljeni smještaj za noćenje. Uz večeru smo prisustvovali prezentaciji knjige „Oldtimeri u Hrvatskoj“ nakladničke kuće Nova knjiga Rast. Tradicionalno je organizirano kupanje do 24:00h ,a sve su to začinili glazbom i pjesmom oldtimer bend „Stari sokak“  .

U nedjelju smo imali kupanje i odmor do 11:00h a u 12:15h smo krenuli put Jelisavaca gdje su nas dočekali predsjednik Matice Slovačke  gosp.Vlado Hulak i predsjednik KUD-a I.B.Slovak gosp. Slavko Hulak . Kompletan  sastav društva upriličio je kulturni program. Gosti iz Slovačke ,a i svi oldtimeraši i simpatizeri starodobnih vozila bili su zadovoljni izvedbama KUD-a Jelisavca .

Tjekom popodnevih sati dodijeljeni su pehari za najbolja i najljepša vozila i mnogobrojne zahvalnice svim sudionicaima oldtimer susreta.

U 17:00 h predsjednik oldtimer kluba Našice  Franjo Hofer i tajnik kluba Goran Flisak svečano su zatvorili 15.međunarodni susret.

.Zahvaljujemo se svim sponzorima koji su ovaj puta bila nesebični u ostvarivanju 15.međunarodnih susreta kao i vi koji ste nas pratili medijski  tijekom  cijelog susreta.

Ovim putem posebna zahvala Gradu Našicama , sponzorima i medijskim kućama STV,Radio Našice, Glasu Slavonije te predstavnicima općina Erdut i Antunovac bez čije pomoći ovaj susret ne bi bio tako uspješan. Zahvala i glavnom sponzoru Osječkoj pivovari, te zahvala na doprinosu našem stalnom sponzoru osiguranju Allianz kao i ljakarni Benić-Zorić iz Našica.

Komentari su zatvoreni.