Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Impressum

Oldtimer klub Našice

Trg I. Kršnjavog 5, 31500 Našice

tel:  +385993465859 tajnik kluba
e-mail:
klub@oldtimer-nasice.hr
Web stranica: http://oldtimer-nasice.hr

Facebook: https://facebook.com/pages/Oldtimer-klub Našice

Glavni urednik:  Goran Flisak
Kršenje Uvjeta korištenja možete prijaviti na e-mail adresu:
klub@oldtimer-nasice.hr

Nakladnik

Oldtimer klub Nasice, Trg I. Kršnjavog 5, 31500 Našice
OIB : 13791580586
Račun kluba  se vodi kod: Hypo-Alpe Adria bank

IBAN HR7625000091102062543

Uprava:

predsjednik: Franjo Hofer

tajnik:  Goran Flisak

Svi samoinicijativno poslani materijali, fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, ali ne moraju biti objavljeni na internetskom portalu Oldtimer kluba Našice (u daljnjem tekstu Kluba).

Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal portalu Kluba jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Portal Kluba poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala portalu Kluba iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima portala Kluba

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje sadržaja s portala Kluba regulirano je ovim Pravilima prenošenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Pravilima prenošenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Svi članci i fotografije na portalu oldtimer-nasice.hr vlasništvo su Oldtimer kluba ili tvrtki partnera.

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 10 redaka (300 slovnih znakova), pri čemu je obavezno navođenje izvora.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na portalu Kluba prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak za naknadu štete.

Komentari su zatvoreni.