Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Oldtimer klub Našice omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja portala koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge portala Kluba .Korištenjem usluga i Portala smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Pravila prenošenja sadržaja

 

Prenošenje sadržaja s portala Kluba regulirano je ovim Pravilima prenošenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Pravilima prenošenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Svi članci i fotografije na portalu oldtimer-nasice.hr vlasništvo su Oldtimer kluba ili tvrtki partnera.

Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na portalu dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 10 redaka (300 slovnih znakova), pri čemu je obavezno navođenje izvora.

Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na portalu Kluba prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak za naknadu štete.

 

Opći uvjeti korištenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Kluba ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Portala ili ako na bilo koji način koji mogu  uzrokovati štetu Portalu ili bilo kojoj trećoj strani.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Zabranjeno je javno prikazivanje, objavljivanje, prenošenje, mijenjanje, reproduciranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela te odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Portala i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo i/ili na trgovački znak.Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. U slučaju neovlaštenog i/ili protuzakonitog korištenja sadržajem, Klub je ovlašten od osobe koja koristi na isti način sadržaj naplatiti štetu.

Klub ne snosi štetu koja može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Ova web stranica sadrži i dokumente, podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti, uključujući ali ne ograničeno na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Obveze korisnika pri korištenju Portala i Usluga

Klub  ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.
Klub neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.
Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja Portala i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

  1. objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
  2. objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
  3. lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
  4. manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem Usluga,
  5. objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
  6. objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
  7. svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
  8. prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

Klub zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.
Klub zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.
Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja, korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge i Portal uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Portal zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Komentari su zatvoreni.