Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Godišnja skupština 2023.god

Nema komentara29 Prosinac 15:13

Dana 15.12.  2023 u prostorijama NK Vihor u Jelisavcu održana je izborna i izvještajna skupština Oldtimer kluba Našicena kojoj su prisustvovali prvi put i naši prijatelji iz Slovačke František Frištak i Miro Ižak koji su za dugodišnje prijateljstvo koje traje već 10 godina nagrađeni s plaketom.

Na skupštini je izabrano novo vodstvo kluba. Skup je pozdravio gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica TZ Našica Ines. Resler.

Tako su u upravni odbor izabrani sljedeći članovi kluba;
Franjo Hofer-Predsjednik Ivan Varga-Dopredsjednik Goran Flisak-Tajnik Milan Vidaković – blagajnik Kata Zorkič-član Dražen Dornjak-član Josip Janeš-član
Izabrarani su i novi članovi nadzornog odbora i to; Nenad Bachman (predsjednik) Stjepan Kubaša – članVladimir Lončarević – član

Za 20 godina članstva u klubu nagrađen je Predrag Marinović dok je za naj  oldtimeraša godine izabran Josip Janeš. Novo vodstvo kluba je izabrani je na mandat od 4 godine obzirom da su prijedlog za promjenu statuta u dijelu trajanja mandata, s jedna godine na četiri,  UO I Nadzornog odbora jednoglasno prihavaćeno. 

Uz večeru i glazbu  članovi su nastavili s druženjem do kasno u noć

Komentari su zatvoreni.