Widget left

Add widget content here

Widget right

Add widget content here

Predplatite se na naš bilten

Pretplatite se na naš newsletter kako bi primali važne obavijestii . Vaša e-mail adresa neće biti otkrivena nikome.

Ostanite u kontaktu!

The reservation has been send, we will contact you soon!

Održani 20.međunarodni oldtimer susreti 23.-25.08.2019.

Nema komentara25 Kolovoz 19:08
Nakon što su jučer  zadnji oldtimeraši otišli svojim kućama evo par informacija o tome kako je protekao naš 20.jubilarni susret. Prisustvovalo je oko 70 sudionika  s preko 50 vozila. Sudionici s došli iz Mađarske. Bih. Srbije. Slovačke,Slovenije  i iz hrvatskih klubova od Rijeke do Osijeka.
Podijeljeni su pehari i zahvalnice povodom 20.međeunarodnog susreta. Izabrano je je najljepše vozilo iako susret nije bio natjecateljskog karaktra pehar za najljepše vozilo dodijeljeno je vlasniku MG T5 IZ 1951  vlasnika Romana Kovačaiz Seređa. Najbrojniji klub bio je klub iz Đakova odakle je došao i najmlađi sudionik.
Najstariji motocikl bio je BMW iz 1937 Ivana Škopljanca iz Sl.Broda  uz puno drugih lijepih primjeraka. Policijska postaja Našice ,kojom se ovim putem zahvaljujemo, pratila nas je do Feričanaca i odradila je svoj posao odlično.
zahvalili bih se vlasnicima restorana Egghus koji su bili domaćini našim gostima tri dana uz vrhunska jela i veselu atmosferu.Isto tako bih se željeli zahvaliti gradu Našicama na podrški uz Općinu Feričanci i grad Orahovicu koji su nam svesrdno pomogli i bez kojih ovaj susret ne bi tako dobro protekao i to bez kvarova te u puno pohvala sudionika na organizaciji.Isto tako zahvala svima onima koji su pomogli od TZ Orahovice,  Boćarskog kluba Fešk Feričanci, prenoćište Tamaris pa svih drugih pokrovitelja i prijatelja Oldtimer kluba Našice
Hvala,

 

Komentari su zatvoreni.